Gruber Andrea

Igazi varázslat, amit ez a srác csinál: néhány percre kisgyerekké változtat mindenkit, aki figyeli őt és hatalmas, szivárvány színű, szélben táncoló buborékjait. Még a komor ábrázatú öltönyösök is megállnak, és mosolyogva figyelik, a japán turisták szája tátva marad.

Csak úgy kattognak a budapesti Vörösmarty téren fényképezőgépek. Adam Chaise buborék show-ján mindenki elámul, legyen bár kutyát sétáltató néni, kiskosztümös business woman, iskolából kiszabaduló kamasz, vagy shoppingolni induló fiatal lány. És nem volt kivétel a DTK Show stúdiójában ülő néző és a sokat látott stábtagok sem. Adam idén nyáron a Sziget fesztiválra jött Budapestre, de aztán annyira megtetszett neki Magyarország, hogy egyszerűen itt ragadt.

Azt mondja, itt megtalálta azt a szeretetet, amire vágyott, s mivel a magyarok szerinte különlegesen kedves emberek, egyelőre nem tervezi, hogy továbbáll. A Párizsból jött, algériai származású Adam nemcsak hatalmas mikrofonsérója miatt különleges: golfkocsiból átalakított, gitártokkal, zászlókkal, plüss tigrissel és majmocskákkal, műanyag lavórokkal telepakolt taligája már önmagában is igazi látványosság. A valódi csoda pedig a gitártokból bújik elő: egyedi, kézzel készített buborékfújó eszközök, és a titkos recept alapján készülő szappanos folyadék, amiből Adam embernagyságú buborékokat repít az égbe.

Adam hosszú évek óta utazgat Európában, mindig is az volt az álma, hogy minél többet lásson a világból, és minél több embernek adhasson. Kemény munkával összespórolta a pénzt egy kerékpárra, és azzal kezdte járni a világot. Áttekert Algériából Tunéziába, Tunéziából Líbiába, s szinte eggyé vált bringájával. A kerékpár a sokezredik kilométer után felmondta a szolgálatot. A fiú Franciaországban vette meg élete második bicaját, amivel a Tour de France teljes útvonalát is végigtekerte, nem sokkal később azonban ellopták a számára oly sokat jelentő járgányt. Amikor megismertük küzdelmekkel, kalandokkal teli történetét, nem is volt kérdés, hogy meghívjuk őt a DTK Show-ba, hadd varázsolja el a tévénézőket is gyönyörű buborékjaival. Adam nagyon lelkesen készült a show-ra, elkezdett új, elképesztő buborékfújó eszközöket gyártani, hogy lenyűgözzön minket és a show nézőit. Külön „ünneplős” ruhát vett magának a felvételre, és saját kezével készített ékszereket hozott ajándékba Krisztának, valamint a műsor két másik vendégének, Szulák Andreának és Kiss Tibinek, a Quimby frontemberének.

Szívét-lelkét beleadta a felkészülésbe, és nem is volt kérdés, hogy mi szeretnénk ezt meghálálni neki valamivel. Krisztától jött az ötlet, hogy ajándékozzuk meg egy különleges biciklivel. Dóri, a szerkesztőség egyik lelkes bringása azonnal a kezébe vette a szervezést, és felvette a kapcsolatot a Rocket Bikes bringaműhellyel, akik egy igazi magyar Csepel kerékpárt újítottak fel, és alakítottak át Adam számára. Adam a stúdióban kapta meg az egyedi, külön neki készült járgányt. A reakciója váratlan volt, és megrázó...

Így készült a csodabringa: